Menu
Analyseren identificeren informatiebeheer

IDENTIFICEREN EN ANALYSEREN

De i-Beez dienst Identificeren en Analyseren geeft u inzicht in uw digitale werkprocessen afgezet tegen de informatierisico’s die u bij deze inrichting loopt. Denk aan aspecten als privacy, openbaarheid en veiligheid van uw informatie. Met de i-Beez Risicoscan zetten wij to-the-point de risico’s op een rijtje. En wij geven u praktische oplossingen om hier mee aan de slag te gaan.

i-Beez informatiespeelveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U VERWACHT

Bovenstaande afbeelding toont het informatiespeelveld  waar u mee te maken heeft. Het is een dynamisch en complex geheel van mensen, processen, verschillende applicaties, gestructureerde informatie maar ook veel ongestructureerde informatie.

Toch wilt u een zo’n efficiënt mogelijke bedrijfsvoering. Hierbij hoort ook een informatiehuishouding die het mogelijk maakt dat u zich voor de volle 100 procent kunt richten op uw kernactiviteiten.  En u wilt hier op sturen. U heeft de volgende uitgangspunten:

Kortom: ik heb de kennis, capaciteit en slagvaardigheid in huis om zelf goed aan de slag te kunnen.

ONZE DIENSTEN

Wij geven een antwoord op deze vragen in een puntig analyserapport en een outline voor de toekomst. We identificeren uw grootste uitdagingen. Onze methode bestaat uit:

Natuurlijk kunnen wij ook andere inzichten in onze analyse meenemen. Bel of mail gerust om dit met ons te bespreken.

RESULTATEN

 

i-Beez

  • Loire 126
  • 2491 AJ Den Haag
  • Nederland
  • T: +31 70 317 71 72
  • E: info@i-beez.nl

  LinkedIn Pagina  Twitter Pagina      i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers

Wij helpen u graag verder!

Wilt u gewoon goed uw werk kunnen doen en geen last hebben van een informatievoorziening die niet werkt? Wilt u dat uw kenniswerkers zich ondersteund voelen door goede informatie? Wilt u dat uw informatiebeheer goed geregeld is zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoudelijke aspecten? Wilt u uw informatiebeheer wel sturen op resultaat (KPI's) en niet op inspanning? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.