Menu

ONDERHOUDEN

In overeenstemming met de DOVE-cyclus evalueert u de i-Beez inzet om te kunnen  beoordelen of doelstelling, inrichting en uitvoering van de werkzaamheden goed op elkaar aansluiten. Met de service ‘Onderhouden werkprocessen en informatiebeheer’ van i-Beez stuurt en stelt u bij waar nodig. En heeft u handvatten om nieuwe taken en diensten direct goed in te richten.

U VERWACHT

U heeft alles met betrekking tot het digitaal werken geregeld – processen georganiseerd en ingericht, informatiebeheer georganiseerd, tevreden kenniswerkers, kostenefficiency doorgevoerd- en dat wilt u zo houden. Zeker in uw omgeving die continu aan verandering onderhevig is, waarbij u nieuwe taken krijgt, nieuwe diensten ontwikkelt. U wilt immers ook deze nieuwe zaken vanaf het begin beheersen. U heeft de volgende uitgangspunten:

ONZE DIENSTEN

AANPAK

Na de analysefase, het ontwerpen en inrichten van uw werkprocessen plus informatiebeheer en de daadwerkelijke implementatie, komt de volgende stap: Onderhouden.

U heeft hierbij de keuze:

 

RESULTATEN

i-Beez

  • Loire 126
  • 2491 AJ Den Haag
  • Nederland
  • T: +31 70 317 71 72
  • E: info@i-beez.nl

  LinkedIn Pagina  Twitter Pagina      i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers

Wij helpen u graag verder!

Wilt u gewoon goed uw werk kunnen doen en geen last hebben van een informatievoorziening die niet werkt? Wilt u dat uw kenniswerkers zich ondersteund voelen door goede informatie? Wilt u dat uw informatiebeheer goed geregeld is zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoudelijke aspecten? Wilt u uw informatiebeheer wel sturen op resultaat (KPI's) en niet op inspanning? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.