Menu

ONTWERPEN EN INRICHTEN PROCESSEN EN INFORMATIEBEHEER

Richt uw informatiebeheer efficiënt in op basis van een modulair keuzemenu.  Aan de hand van de resultaten van de risicoscan gaan we aan de slag met het modulair invullen van de roadmap informatiebeheer. Samen met u richten we uw digitale processen in en we geven vorm aan het digitaal beheer. Hiervoor hanteren we een modulaire aanpak waarin we samen met u de noodzakelijke bouwstenen bepalen.

U VERWACHT

U toetst het ontwerp en de inrichting op basis van de volgende uitgangspunten:

ONZE DIENSTEN

Met de oplossing ‘Ontwerpen en Inrichten processen en informatiebeheer’ maken we een ontwerp voor uw informatiebeheer en richten dit modulair in.

Modules inrichten informatiebeheer

Module informatie verwerken, verrijken en aanbieden:

Module inrichten digitale processen en -ketens:

Module inrichten digitale projectomgeving:

Module informatiebeheer:

Module applicaties:

Module medewerkers:

AANPAK

De werkprocessen richten we samen met u in en wij nemen de verantwoordelijkheid voor het organiseren van informatiebeheer.

We streven hierbij naar een maximaal gebruik van de kennis en ervaring van uw medewerkers in het informatiedomein. En verrijken uw informatieprocessen met onze kennis en ervaring.

We respecteren uw investeringen in uw informatie-architectuur en de beschikbare software. Ongeacht of de informatie zich in fileshares, SharePoint, EDMS, ECM of een bedrijfsinformatiesysteem bevindt. We hebben kennis van de systemen die gebruikt worden in de markt. Denk aan SharePoint, Corsa, Decos, Verseon en Centric.

RESULTAAT

Op grond van de risicoanalyse hebben we een modulaire aanpak ontworpen. Deze is nu klaar voor gebruik. Met deze modulaire aanpak realiseert u een beheer en beheersbaar veranderingstraject. U heeft de roadmap om tot de SOLL-situatie te komen voor uw informatiebeheer.

i-Beez

  • Loire 126
  • 2491 AJ Den Haag
  • Nederland
  • T: +31 70 317 71 72
  • E: info@i-beez.nl

  LinkedIn Pagina  Twitter Pagina      i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers

Wij helpen u graag verder!

Wilt u gewoon goed uw werk kunnen doen en geen last hebben van een informatievoorziening die niet werkt? Wilt u dat uw kenniswerkers zich ondersteund voelen door goede informatie? Wilt u dat uw informatiebeheer goed geregeld is zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoudelijke aspecten? Wilt u uw informatiebeheer wel sturen op resultaat (KPI's) en niet op inspanning? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.