Menu

Klanten

Wat is zo uniek aan i-Beez?

i-Beez is een uniek concept: wij zorgen dat u zorgeloos digitaal kunt werken. Samen met u richten wij de werkprocessen in en wij regelen het informatiebeheer. Zo kunt u doen waar u goed in bent. En wij waar wij goed in zijn: informatiemanagement en alles wat daarbij hoort. Dat merken onze klanten ook. Ons concept passen we succesvol toe bij diverse projectorganisaties en shared service centra. Wilt u ook regievoeren op het resultaat zonder last te hebben van de inhoudelijke aspecten van informatiemanagement, dan is i-Beez het winnende concept. 

Opdrachtgevers i-Beez

I-Beez is onder andere betrokken bij het ministerie van I&M en een 100.000+ gemeente bij het inrichten van samenwerkingsomgevingen en het bijbehorende informatiebeheer. Centraal staat hierin dat het primaire werkproces effectief en efficiënt verloopt door passend informatiemanagement.

Opdrachtgevers in hun kracht

28 projectorganisaties en samenwerkingsverbanden werken al succesvol en zonder gedoe digitaal met behulp van i-Beez!

28 projectorganisaties gingen u voor

U als verantwoordelijk manager voor digitaal werken en werkzaam bij de overheid, wil betrouwbare informatie, efficiënt digitaal werken en in control zijn over uw werkproces. En u wilt dit zonder gedoe en sturen op het resultaat. Dan bieden wij u hulp bij het inrichten van uw digitale proces en we nemen uw informatiebeheer over. Dat doen we al succesvol voor 28 projectorganisaties en samenwerkingsverbanden. Wij gaan graag met u in gesprek!

Opdrachtgevers i-Beez
Opdrachtgevers i-Beez

i-Beez

  • Loire 126
  • 2491 AJ Den Haag
  • Nederland
  • T: +31 70 317 71 72
  • E: info@i-beez.nl

  LinkedIn Pagina  Twitter Pagina      i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers

Wij helpen u graag verder!

Wilt u gewoon goed uw werk kunnen doen en geen last hebben van een informatievoorziening die niet werkt? Wilt u dat uw kenniswerkers zich ondersteund voelen door goede informatie? Wilt u dat uw informatiebeheer goed geregeld is zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoudelijke aspecten? Wilt u uw informatiebeheer wel sturen op resultaat (KPI's) en niet op inspanning? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.