Menu

Over Ons

Waarom i-Beez

Wij geloven dat je alleen zelf moet doen wat een ander niet beter kan. We geloven ook dat je professionals in hun kracht zet door hen te voorzien van betrouwbare informatie. In deze wereld van information overload is betrouwbare, toegankelijke en vindbare informatie het nieuwe geld.

Ook zijn wij van mening dat niemand zit te wachten op teveel overhead. En geloven wij dat je succes realiseert door te sturen op resultaat en niet op inspanning. i-Beez heeft de professionals, ervaring, kennis en methoden in huis om uw werkprocessen en informatiebeheer op basis van deze principes succesvol voor u te realiseren.

i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers; dé kennisautoriteit op het gebied van informatiemanagement. 

Waarom i-Beez

Onze missie

i-Beez is ervan overtuigd dat je alleen zelf moet doen want een ander niet beter kan. Zet professionals in hun kracht en faciliteer hen met betrouwbare informatie.

Onze mensen

Informatiemanagement en informatiebeheer zit in ons 'DNA'. Onze mensen zijn gepassioneerd in het zoeken naar en vinden van nieuwe oplossingen die uitkomst bieden aan uw uitdagingen op het gebied van werkprocessen en informatiebeheer. Wij werken met professionals die niet opgeven tot ze de juiste oplossing hebben opgeleverd. We hebben hart voor de mensen en zijn hard op het resultaat.

Onze partners

i-Beez 'walks the talk'; we werken samen met partners die ons aanvullen. We geloven dat iedere organisatie zijn eigen kracht heeft. Als we de krachten bundelen, leveren we de beste oplossing voor uw vraagstuk. i-Beez onderhoudt een gespecialiseerd netwerk van partners op het gebied van strategisch management tot softwareoplossingen. 

Klik hier voor een overzicht van onze partners.

i-Beez medewerkers
i-Beez medewerkers
i-Beez medewerkers

i-Beez

  • Loire 126
  • 2491 AJ Den Haag
  • Nederland
  • T: +31 70 317 71 72
  • E: info@i-beez.nl

  LinkedIn Pagina  Twitter Pagina      i-Beez is een label van Doxis Informatiemanagers

Wij helpen u graag verder!

Wilt u gewoon goed uw werk kunnen doen en geen last hebben van een informatievoorziening die niet werkt? Wilt u dat uw kenniswerkers zich ondersteund voelen door goede informatie? Wilt u dat uw informatiebeheer goed geregeld is zonder dat u zich druk hoeft te maken over de inhoudelijke aspecten? Wilt u uw informatiebeheer wel sturen op resultaat (KPI's) en niet op inspanning? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.